OVER24H

Ce este Over24h.com?

Over24h este o comunitate (platforma) in care membrii sai posteaza cele mai interesante poze, ganduri, evenimente, din viata lor, sau articole, link-uri, ted-uri, link-uri youtube de pe internet. In schimbul activitatii avute pe siteul Over24h.com, primiti puncte de loialitate denumite "coins". Aceste puncte pot fi folosite pentru a licita la premile puse la dispozitie de platforma Over24h.com.

Fiecare membru al platformei over24h are dreptul la un numar egal de postari pe zi.

Punctele sunt valabile dor in luna calendaristica in care au fost obtinute. La data de 01 a fiecarei luni toate punctele se reseteaza la 20 puncte(coins)

Un concurent poate castiga doar un singur premiu pe luna.

Regulamentul de participare la licitatie.

In momentul incarcarii premiului pe platforma, de catre echipa Over24h.com se genereaza o data aleatorie cand licitatia se va inchide. Castigatorul premiului va fi cel al carei licitatii este in top(ultima suma licitata) in momentul inchiderii licitatiei. Sistemul va posta automat castigatorul pe pagina principala. Postarea va fi facuta prin intermediul userului oficial de comunicare "Over24h".

Data de valabilitate a unei licitatii poate varia de la o zi(1 zi) pana la 1luna calendaristica.

Data de inchidere a licitatiei nu este publica. Licitatia se poate incheia in orice moment indiferent de punctele(coins) la care a ajuns in momentul respectiv licitatia.

Orice membru activ al platformei Over24h.com are dreptul sa participe la licitatie. Pentru a putea licita trebuie sa aveti punctele necesare: licitatia curenta +investitia.

Premile sunt trimise doar pe teritoriul Romaniei. Castigatorul va primi premiul fara niciun fel de cost. Costurile sunt suportate 100% de catre platforma Over24h.

In momentul cand un alt membru va licita peste licitatia dumneavoastra, punctele licitate de dumneavoastra, se vor returna. Un participant la licitatie nu poate licita peste propria licitatie.

Validarea castigatorului

Castigatorul licitatiei trebuie sa implineasca urmatoarele conditii:

-in momentul desemnarii castigatorului, profilul trebuie sa fie completat cu: poza, nume real, adresa de email valida, localitate. Validarea se va face prin intermediul adresei de email. Castigatorul va fi postat pe peretele principal al platformei si are la dispozitie 3 zile pentru a-si revendica premiul la adresa concurs@over24h.com, trimitand un email cu adresa unde trebuie expediat premiul, de pe emailul folosit la crearea contului. Premiul va fi trimis doar castigatorului de drept si nu poate fi transferat.

-toate postarile puse pe platforma Over24h.com sunt postari relevante si nu sunt postate doar in scopul de a obtine puncte.(exemplu de postari interzise: postari de cuvinte fara sens, postari cu acelasi continut, publicate in repetate randuri, postari irelevante, publicate cu scopul de a obtine puncte etc)

-postarile nu au continut vulgar, obscen, rasist, sau nu incalca in vreun fel regulile platformei.

-in momentul castigarii premiului, contul dumneavoastra nu poate fi pe minus ca urmare a unei penalizari.

In cazul in care castigatorul nu indeplineste aceste conditii, premiul va fi reportat pentru un alt concurs. Over24h.com isi rezerva dreptul de a modifica continutul sau conditile de utilizare ale platformei fara o instintare in prealabil.

Penalitati

Este strict interzis crearea de conturi multiple de catre aceeasi persoana. Incalcarea acestei reguli va atrage cu sine descalificarea, stergerea conturilor si interzicerea de a mai fi membru al platformei Over24h.com.

Scopul principal al platformei este sa impartim lucrurile frumoase impreuna. Este interzisa orice actiune care are ca scop acumularea de puncte si nu contributia la scopul principal al platformei.

Toti membrii platformei pot raporta o nedreptate sau o postare care contravine regulamentului Over24h.com, prin accesarea meniului din coltul din dreapta al fiecarei postari, unde aveti butonul: “raporteaza postarea”.

In meniul care se va deschide aveti 3 posibilitati:

1. Irelevant

Atunci cand un membru considera ca o postare nu este suficient de relevanta pentru a fi postata pe platforma Over24h.com apasa butonul “irelevant” (echivalentul: I’hate it) Daca o postare este votata de cel putin 10 membrii ca fiind irelevanta si nu are cel putin tot atatea I’love it, aceasta va ramane postata, dar I se vor lua punctele(coins) obtinute in urma postarii respective.

2. Abuz

Daca considerati ca o postare este abuziva, contine cuvinte vulgare sau rasiste se va apasa butonul “abuz”. Daca 10 membrii voteaza o postare ca abuziva, aceasta nu va mai fi disponibila pe platforma Over24h.com si va fi trimisa spre analizare.

3. Obscen

Daca o postare contine continut obscen se va apasa butonul “obscen”. Daca 3 membrii voteaza o postare ca fiind obscena, aceasta va fi scoasa din platforma si va fi trimisa spre analizare.

Este interziza folosirea butoanelor nejustificat.

Toate sesizarile vor fi verificate de echipa Over24h.com. Daca dupa analizarea postarii, echipa Over24h.com va considera ca sanctiunea nu este relevanta, va anula sanctiunea si va repune postarea in drepturi. Over24h.com isi rezerva dreptul de a sterge o postare care contravine regulamentului, fara sa anunte persoana care a postat-o. Over24h.com isi rezerva dreptul de a penaliza orice fel de incercare de fraudare sau incalcare a regulilor, prin reducerea punctelor acumulate nejustificativ, stergerea postarilor, blocarea temporara a contului si mergand pana la dezactivarea contului si blocarea ip-urilor.

Prin crearea unui cont, sunteti de acord cu conditiile platformei.

Va multumim!
Forest
0 


Premiu oferit de:

Premiu
Over24h

Content